Pas fazes se dizenjimit eshte momenti qe gjithcka e projektuar te behet reale.

Pra do te kalojme nga skicat dhe detajet e projektuara ne pamjen fizike te ashensorit.

Situata varet nga ambienti ku punohet pasi mund te jete ashensore ne ambiente te ndryshme .

Zakonisht struktura mbajtese e ashensorit eshte e projektuar qe ne ndertimin e pallatit apo nderteses, ne rastin e kundert atehere procedojme dhe me dizenjimin e struktures se tij mbajtese.

Inxhineret tane kujdesen qe ashensori te montohet perfeksionisht pa asnje gabim te mundshem. Pas cdo etape behet testimi ne menyre qe te kontrollohet cdo defekt apo situate e papritur.

Pas disa oreve te palodhura pune. Ne fund punonjesit tane arrijne tju japin rezulatin e shumpritur nga ju! Ashensore ne pamje te bukur, te sigurt ne levizje per ju dhe familjare tuaj dhe mbi te gjitha ju sigurojne qe do te jene aty per cdo problem qe mund te ndodh ne te ardhmen.