Etalift ofron të gjitha aspektet e inxhinierisë së ashensorëve përfshirë mirëmbajtjen, instalimin, modernizimin, riparimin, opsionin e thirrjes se  emergjences 24 orë ne dite dhe të gjitha shërbimet e tjera të lidhura me ashensoret. 

Etalift punëson disa nga inxhinierët më me përvojë të ashensorave në vend. Punonjes te cilet  jane te kenaqur me punën e tyre dhe kujdesen për klientët e tyre me profesionalizem

Rruga : Kongresi i Manastirit 115 Tirane
Email: etalift@yahoo.com
Facebook : Etalift Ashensore
Instagram : Etalift_ashensore
Tel : 0684004441