Etalift operon që nga tetori i viti 2015. Secili antarë i stafit është i çertifikuar për fushën përkatëse. Me anë të seriozitetit të treguar në punë, Etalift është rritur dita ditës duke marrë projekte të rëndësishme përsipër duke përfshire intitucionet më të rëndësishme të vendit tonë.

 

Etalift është e bazuar në cilësinë e produkteve të përdorura, në koston që ka si shërbim dhe kohën e mirmbajtjes. Produktet dhe shërbimi i ofruar lehtësojnë jetën e klientëve tanë. Ne ofrojmë te klientët tanë ide inovative për mirmbajtje dhe modernizim. Ashensorët dhe shkallët elektrike janë prodhuar dhe ndërtuar nën standartet me strikte të cilësisë duke kaluar përgjatë fazave të testimit për tu siguruar që produkti përfundimtar është në gjendje perfekte për klientin tonë.

Ne ndihemi të kënaqur ta prezantojmë veten si specialist në Lift ENGINEERING dhe mund të ofrojmë shërbim ekspert ndër të tjera; instalimin, mirëmbajtjen, inspektimin, riparimet dhe modernizimin e çdo ashensori nga ekipi ynë i Inxhinierëve të kualifikuar dhe me përvojë dhe teknikë të trajnuar. Ne i mbështesim klientët tanë në çdo hap të rrugës nga projektimi, prodhimi dhe instalimi deri te mirëmbajtja dhe modernizimi.

EtaLift ndihmon klientët e saj për të menaxhuar levizjen e qetë të njerëzve dhe mallrave nëpër ndërtesat e tyre.Puna e realizuar nga Etalift karakterizohet me cilësi të shkëlqyeshme, besueshmëri dhe siguri të ekzekutimit dhe garanci. Ne shërbejmë në cdo ambient si banesa, tregje me pakice, qendra, spitale, sektorin tregtar etj.

Etalift ofron të gjitha aspektet e inxhinierisë së ashensorëve përfshirë mirëmbajtjen, instalimin, modernizimin, riparimin, opsionin e thirrjes së emergjencës 24 orë ne dite dhe të gjitha shërbimet e tjera të lidhura me ashensorët. Etalift punëson disa nga inxhinierët më me përvojë të ashensorave në vend. Punonjes te cilët  janë të kënaqur me punën e tyre dhe kujdesen për klientët e tyre me profesionalizem.

Ne kujdesemi që :

-Siguria juaj të jetë primare

-Të ofrojmë asistencë në kohë reale në çdo ambient që ne punojmë

-Shërbim 24 orë në 7 ditë të javës !

Ngjisni pa frike cdo shkalle Etalift!

Ne kujdesemi çdo ditë që përdorimi i ashensorit apo shkallëve elektrike të jetë sa më i sigurt për ju dhe familjarët tuaj!

Etalift ofron të gjitha aspektet e inxhinierisë së ashensorëve përfshirë mirëmbajtjen, instalimin, modernizimin, riparimin, opsionin e thirrjes se  emergjences 24 orë ne dite dhe të gjitha shërbimet e tjera të lidhura me ashensoret. 

Etalift punëson disa nga inxhinierët më me përvojë të ashensorave në vend. Punonjes te cilet  jane te kenaqur me punën e tyre dhe kujdesen për klientët e tyre me profesionalizem

Rruga : Kongresi i Manastirit 115 Tirane
Email: info@etalift.al
Facebook : Etalift Ashensore
Instagram : Etalift_ashensore
Tel : 0684004441