Ashensore i montuar ne Durres 

Ashensore i montuar tek Hotel Onufri

Mirmbajtje Ashensori Tirane

Cmontim ashensori hidraulik & zvendesim i tij

Platforme 3000 kg per makina

Platforme per njerez me aftesi te kufizuara

Ashensore ne vile Tirane

Ashensore ne kombinat Tirane

Mirmbajtje Fakulteti i Infermierise

Ashensore per persona me aftesi te kufizuar Tirane

Mirembajtje Ashensoreve tek Kuvendi Popullor Tirane

Mirembajtje e ashensoreve tek Ministria e Drejtesise

Mirembajtje ne Universitetin Aleksander Mojsiu

Ashensore i realizuar ne Tirane

Shkalle elektrike realizuar ne Blue Star

Mirembajtje ne Spitalin Nene Tereza

Ashensore hoteli Tirane

Ashensore barrelash tek spitali Nene Tereza

Etalift ofron të gjitha aspektet e inxhinierisë së ashensorëve përfshirë mirëmbajtjen, instalimin, modernizimin, riparimin, opsionin e thirrjes se  emergjences 24 orë ne dite dhe të gjitha shërbimet e tjera të lidhura me ashensoret. 

Etalift punëson disa nga inxhinierët më me përvojë të ashensorave në vend. Punonjes te cilet  jane te kenaqur me punën e tyre dhe kujdesen për klientët e tyre me profesionalizem

Rruga : Kongresi i Manastirit 115 Tirane
Email: info@etalift.al
Facebook : Etalift Ashensore
Instagram : Etalift_ashensore
Tel : 0684004441