Eshte shume e rendesishme qe faza e projektimit te realizohet fizikisht ne menyre qe klienti te paraqese kerkesat dhe deshirat e tij ne lidhje me ashensoret, shkallet elektrike apo specifikat perkatese.

Ne fazen e projektimit klienti ne varesi te ambientit apo projektit te nderteses duhet te saktesoje nese ashesori i tyre do te jete “panoramik” ose jo. Nje ashensor panoramik eshte i vecante dhe eshte me nje material elegant i cili e ben te duket akoma dhe me modern.

Zgjidhni ngjyren tuaj !

Ngjyra eshte gjithashtu nje element shume i rendesishem i ashensoreve. Klienti ne varesi te ambientit te tij mund te percaktoje ngjyren e ashesorit ose mund ti vijne ne ndihme dhe specialistet tane me sugjerimet e tyre. Ne ju ofrojme mundesine qe ju te zgjidhni ngjyren qe ju pelqeni me teper. Mund ti referoheni katalogut te ngjyrave ose ngjyres gri standarte, ngjyrave te tokes, e bardha , blu dhe nje game e gjere ngjyrash te cilat i gjeni dhe te publikuara tek “punet tona “.

Perzgjedhja e dyshemese se Ashensorit !

Dyshemeja e ashensorit eshte nje tjeter aspekt i rendesishem. Klientit i jepen disa opsione per te perzgjedhur. Zakonisht orientohen drejt materialit te cilat jane kunder rreshkitjes dhe ngjyrave te cilat pastrohen lehtesisht, ose zakonisht ngjyra te cilat nuk tregojne lehtesisht pluhurat apo papastertite ne rastin e ashesoreve te pallateve.

Comfort Walls

Mure te rehatshme ose ndryshe percaktojme sesi do te duken muret anesore te ashensorit. Ne varesi te ambientit se bashku me klientin percaktojme nese ashensori do te kete : pasqyre , drita led etj. Gjithmon ne varesi te ambientit dhe duke qendruar brenda buxhetit te klientit.